Измислиха ново предприятие, което да се бори с градушките

Създаване на държавно предприятие, което да управлява риска от неблагоприятни климатични събития, предвижда законопроект, одобрен от правителството, съобщиха от правителствената пресслужба.

Цветанов за апартаментите: Нямам притеснения, изряден съм!

Нямам никакви притеснения от нищо. Аз съм изряден български гражданин и съм го доказал. Никога не съм се крил. Това каза зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов за придобития от него нов апартамент на цени далеч под пазарните, предаде БГНЕС.

ГЕРБ и ВОЛЯ се разбраха, Марешки остава в парламента

Като отговорни политици от управляващото мнозинство, искаме работещ и конструктивен диалог с всички парламентарни сили, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след среща с депутати от групата на ВОЛЯ, предаде БГНЕС.

150 декара смесена гора горят в района на ,,ДГС Първомай''

Около 150 декара смесена гора от черен и бял бор и поляни е обхванал пожарът в землището на с. Долна Рибница, в района на "Държавно горско стопанство Първомай", съобщи пресцентърът на Югоападното държавно предприятие в Благоевград.

ДПС призова всички разговор по стратегическите цели на страната

Нашият призив към всички политически сили е да седнем на масата и да започнем да говорим отново за приоритетите на България, както го направихме през 90-те години и заради което успяхме да постигнем най-важните неща, които България постигна в прехода - членството в НАТО и в ЕС. Това заяви в декларация зам.-председателят на групата Йордан Цонев, предаде БТА.

Бисер Петков: 31 на сто от пенсионерите ще бъдат негативно засегнати

Промяната в пенсионната реформа, която се предвижда ще има положително въздействие, но 31% от хората ще бъдат негативно засегнати. Това каза социалният министър Бисер Петковпри гостуването си в Нова.