Левски със заем от 199 000 лева и още три пъти по-малък бюджет

Към момента почти всички приходи в клубната каса влизат изцяло от дарителските кампании на феновете. Клубът също така взе заем в размер на 199 хиляди лева, с който да покрие част от заплатите на играчите, като изрично условие на фирмата е било нейното име да не се споменава. Това казаха членовете на Управителния съвет на Левски Павел Колев, Константин Баждеков, Ивайло Цветков и Илия Христов пред медиите.

Маркет линкс: ГЕРБ, Слави и БСП изравнени!

Неудовлетворението от развитието на страната стига до много висока степен. Годините на кабинета "Борисов 3" се движат в пикове и спадове, в момента сме може би в най-ниската точка, отбеляза социологът Добромир Живков, който коментира проучване на "Маркет Линкс", по поръчка на БТВ.

На запад - облаци, на изток - слънце

Над Западна България ще продължи бъде облачно. Ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици, главно в югозападните райони. Над Източна България времето ще остане слънчево. Ще духа до умерен, в източните райони временно силен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 30 и 35 градуса, предаде НИМХ.

Кабинетът одобри увеличението с една трета на заплатите на администрацията

Правителството утвърди увеличението на разходите за персонал с 30 на сто. Ще бъдат увеличени заплатите ,,главно'' на служители на първа линия, чиито задължения включват обслужване и контрол "на терен", с пряк контакт с други хора, според съобщението на Министерски съвет, цитирано от Дир.

Борисов предлага на партньорите вариант с оттеглянето си

Не желая държавата да бъде разединена, имаме коалиционни партньори и споразумение, подписали сме, че трябва да изкараме мандата. Ние от ГЕРБ с ДПС коалиция не сме правили и никога няма да правим. Конгресът е приел решение за БСП - приемливите ни партньори са Патриотите и СДС. Това каза Бойко Борисов на пленума на ГЕРБ.

Бързият влак от Варна за София удари багер

Локомотивът на бързия влак от Варна за София, преди пристигане в гара Синдел удря багер. От удара са нанесени материални щети по локомотива и първия вагон на композицията. Няма пострадали пътници и персонал във влака, съобщават от БДЖ.

От 20 до 30 бона санкция за работници ,,на черно''

Солени глоби за работа "на черно" предвиждат промени в Кодекса на труда, предложени от МС. Работодателите да се наказват с имуществена санкция или глоба в размер от 20 000 до 30 000 лв., а виновното длъжностно лице - с глоба в размер от 10 000 до 20 000 лв. за системни нарушения, свързани с използването на недеклариран труд и за неплащане в срок на дължимите от работодателя трудови възнаграждения и обезщетения, писа Монитор.