Облачно и мъгливо, с превалявания

В низините и котловините ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Над останалата част от България ще бъде облачно, със слаби превалявания от дъжд. По-значителни ще са количествата на валежа в планинските райони и привечер на места в Предбалкана и Южна България дъждът ще се примесва със сняг, предаде НИМХ.

Сидеров: Каракачанов и Симеонов дадоха пари за партиите, вместо за пенсии!

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са измамници и изнудвачи. Те  измамиха своите избиратели и изнудиха ГЕРБ и премиера Борисов да си върнат партийната субсидия, но не изнудиха минималната пенсия да стане 300 лв. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров при гостуването си в партийната телевизия Алфа.

Слави Трифонов: Да живее демокрацията и свободата на словото!

Ако следващата инстанция потвърди това безумно и незаконно решение, ще регистрирам нова партия – с друго име и с други цветове. Но ще бъде със същите граждански и политически цели – нещо, което никой съд не може да забрани. Това написа Слави Трифонов za отказа на Софийския градски съд да регистрира партията му „Няма такава държава“ във фейсбук.

Джамбазки: Насилието над жени трябва да бъде осъждано и наказвано строго!

Насилието над жени трябва да бъде осъждано и наказвано възможно най-строго. Това каза евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в ЕП, отбеляза той на личната си страница във фейсбук.