Напрежение при ,,Патриотите'' имало заради липсата на комуникация

Липсата на комуникация е основната причина за напрежение между лидерите на трите партии, съставящи коалицията "Обединени патриоти". Важно е Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов да не си общуват чрез медиите. Така Любомир Милошев от ВМРО коментира скандалите и неразбирателствата между лидерите на ВМРО, НФСБ и "Атака" при гостуването си в България Он Ер.

Според младия политик "Обединените патриоти" дължат на своите гласоподаватели да се опитат да запазят коалицията и обединението, а всички конфликти да бъдат изчистени.

"Не смятам, че има вариант за предсрочни избори. Всеки има различен характер и собствено мнение. Нямаше да е нормално ако липсват конфликти в управляващата коалиция", уточни Милошев.

Той смята, че скандалът между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов е лошо послание към българския народ и не трябва да се повтаря.

"Институциите трябва да излъчват добро поведение. Когато много се свали нивото на поведение и речник, не трябва да се учудваме, че гражданите имат ниско доверие към държавните институции", подчерта Милошев.

Лайвнюз