Симеонов за НАП: На Пентагона не му ли събориха софтуера?!?

Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, Пентагона, на който тотално му беше съборен сиофтуерът. Това попиталидерът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери Симеонов при гостуването си в Нова.

Това са неизбежни актове, тъй като нивото на компютърните специалисти се повишава непрекъснато, има все по-съвършени възможности за младите хора. 

Голяма част от младите хора го приемат като една игра. Това е в целия свят, България не е по-различна извън Европа, не е извън света. Защо трябва да очакваме, че България ще има най-сигурната система. Да, има усилия и инвестиции в тази посока,  добави той.

Съпредседателят на Обединени патриоти посочи, че не харесва резките движения на партньорите им от ГЕРБ. Но каква е алтернатиавта – да излезем от управлението и да оставим държавата в хаос, посочи Валери Симеонов, като уточни, че Обединени патриоти нямат намерение да правят подобна стъпка.

Той коментира и отстраняването на лидера на "Атака" Волен Сидеров като председател на ПГ на Обединени патриоти. 

Не сме дошли да си начешем егото или да осъществим детските мечти на който и да било от нас тримата. На неговите плещи е възложена отговорността да организира работата на парламенатрната група, а той не идва на работа. 

ПГ на Обединени патриоти няма председател близо две години. Мисля, че г-н Сидеров трябва да е благодарен, че го освободихме от отговорност, която му тежеше на плещите. Сега групата има двама достойни председатели, заяви Симеонов.

Според него ако партийната субсидия остане 1 лев, малките партии ще загинат. Ще останат само големите партии и тези, които са се сраснали с властта, като ДПС, каза оше Валери Симеонов.

Лайвнюз