Искрен Веселинов: Диалогът в коалицията трябва да започне

Диалогът в управляващата коалиция трябва да започне. Трябва да има преглед на свършените и несвършените неща. Има неща, които вървят и такива, които не вървят на добре. ВМРО веднага след евроизборите настоя за изпълнение на управленската програма. Това заяви заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов при гостуването си в Нова.

"Няма да се разграничим от управлението, няма да искаме и нови министерски места", каза още той.

"Искахме максимално обединение на патриотите. Няма да спираме наши хора по населените места за общо явяване на изборите с "Атака", дори го поощряваме", допълни Веселинов.

"Надяваме се, че ще създадем стойностна алтернатива за кмет на София", разкри зам.-председателят на ВМРО, попитан на балотаж между Фандъкова и Манолова кого би подкрепил.

"Вече сме внасяли промените за съкратеното съдебно следствие. Ще внесем отново предложения след ваканцията", коментира той .

"Химическата кастрация звучи екзотично, но в много държави в ЕС тя се прилага, за да се намали нагонът и по този начин агресията", завърши Искрен Веселинов по темата за убитото и изнасилено от 21-годишния Мартин Трифонов 7-годишно момиченце в Сотиря.

Лайвнюз