Пуснаха билетите за вечното дерби

ЦСКА обяви на официалния си сайт, че билетите за първото издание на вечното дерби с Левски за този сезон вече са в продажба. „Червените“ приемат „сините“ на Националния стадион „Васил Левски“ на 1 септември - неделя, от 17:45 часа.

Феновете на „армейците“ ще бъдат настанени в секторите „А“ и „Г“, а тези на Левски ще бъдат в секторите „Б“ и „В“. Цената на билетите за двете централни трибуни „А“ и „В“ е 15 лева. По 10 лева ще плащат желаещите да гледат от „Б“ и „Г“.

Абонаментните карти за домакинските мачове на ЦСКА важат за мача. На пластиките са описани местата на картодържателите за Националния стадион.

Билети могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията" и от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец".

От понеделник (26 август) от 10:00 до 19:00 часа ще работи и касата до фен магазина на "Армията". От нея хора с инвалидност над 49% могат да закупят билет с 20% отстъпка. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

Онлайн поръчките от сайта на БестТикетс ще продължат до 23:59 часа на 29 август (четвъртък), за да може в петък билетите да бъдат изпратени по куриер и да пристигнат до всяка точка на България в събота.

Поради категоризацията на двубоя като "високо рисков" билети няма да се продават на касите в деня на мача, а само онлайн с опция за принтиране вкъщи до 16:00 часа. Последен шанс да вземете своя билет от касите ще имате на 31 август (събота).

Лайвнюз