Джамбазки: Не мога да бия по-възрастни от мен хора с проблеми

Вече съм на такава възраст, на която не мога да бия по-възрастни хора от мен. Така съм и научен - да не бия възрастни хора, които имат определени проблеми. Личните нападки на този човек ще минат през съда. Той отправя толкова много лъжи и нападки, че ще бъде осъден за това", категоричен беше Ангел Джамбазки при гостуването си в БНТ.

"София има нужда от ред, твърда ръка и събаряне на циганските гета. Това ще дойде с ВМРО", каза Джамбазки.

Други важни теми в София са чистотата на въздуха, трафика. Напоследък слушам, че почти всички мои опоненти говорят за центъра на София. За мен София не е само центъра. София е и крайните квартали.

В София трябва да се обърне внимание на връзките и транспорта, за да се справим с трафика. Повече от половината софиянци използват автобуси. Метрото е чудесно, но скоро то ще достигне своята география.

Трябва да се възстановят връзките между близките населени места и София. Тук говоря за железопътния транспорт. Така хората ще използват влакове, а не колите си и градът няма да се задръства.

За мен напълно постижимо е да се организира и общински транспорт за децата от детските градини и учениците. Така ще избегнем родителите им да ги карат с колите си и отново ще се облекчи трафика. Всичко това е възможно и напълно постижимо", заяви Ангел Джамбазки.

Лайвнюз