Пловдивски екшън с бухалки прерастна в предложение за брак

Младеж измисли нестандартният подход, за да поиска ръката на любимата си на публично място пред очите на десетки свидетели. Част от хората на улицата обаче се притесниха от бухалките и вместо да се радват на влюбените, се обадили в полицията, предаде Нова.

Историята се развива на 27 юли. Посред бял ден на бул. България в Пловдив черен автомобил засича друга кола. От единия излизат две яки момчета с бухалки, от другия - младеж, който започва да се разправя с тях.

Младежът пътува с любимата си. Момичето изтръпва от ужас. Но в момента, в който слиза от колата, следва изненада, която тя ще помни цял живот.

"В шок се придвижих към багажника и тогава той се отвори и полетяха балоните. Разкри се цялата изненада. Той падна на колене", разказва Глория Генова.

Изненадата получава на рождения си ден, а сцената, наподобяваща холивудски екшън, любимият й с трепети подготвял цял месец. За да разчупи стереотипа в предложенията за брак, му помогнали и приятелите.

Уличният екшън с бухалките изумил хората на улицата и те започнали да звънят на 112.

Любовта между Глория и Оливер пламнала преди 4-години. Тя е от Монтана, а той е от Враца. За първи път се срещнали в Кипър. Той работил там като барман, а тя - като рецепционистка в хотел през лятото. Животът обаче ги отвежда в Пловдив, където Глория завършва висшето си образование.

Оливер, който сега работи като продавач в магазин за фаянсови плочки, се оказа незавършил актьор. Следвал е две години в НАТФИЗ и дори е участвал във френски филм.

А за тяхната любов като на кино, започнала с екшън сцени от холивудски филм, вече говорят доста в социалните мрежи.

Лайвнюз