Нинова: Обръщението „мон шери“ ще струва цял транспортен бранш

Обръщението "мон шери" към Борисов ще струва цял транспортен бранш на една страна. Ако той и правителството му защитят българския национален интерес, аз първа ще му стисна ръката, е заявила председателят на БСП Корнелия Нинова на Четвъртата национална отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение в БСП, предаде БТА.

"Радвам се да видя толкова младост, енергия и ентусиазъм в залата и вярвам, че нямате SMS-и кога да ми ръкопляскате", се е обърнала към младите социалисти Нинова и е им благодарила за направеното през последната една година. Преди две години новото ръководство на партията започнахме една болезнена промяна, целта на която беше да дадем път на вас - младите, без да създаваме конфликт между поколенията, да осигурим приемственост, но и да имате възможности за изява и развитие.

Днес много от вас са новите общински председатели, областни председатели, новите депутати, членове на общински съвети, на областни съвети. Не се страхуваме, че ще вземете местата ни и ще ни смените. Това е задължително да стане.

Но наше задължение е да ви подготвим за този момент, за да бъде приемствеността полезна за БСП и за България. Но по пътя на тази подготовка бих искала да ви кажа и още нещо: ако сте се отдали на политиката за привилегия и облаги, се откажете още сега. Даже нещо повече - очакваме от вас да промените политиката, заяви Корнелия Нинова.  

Лайвнюз