Марешки: БСП е болна партия! Ние не сме реаниматори!

"Основни теми като въоръжаването на армията разцепиха БСП отвътре. Това е болна партия, която прави този вот, за да покаже, че е жива и мърда. Ние не сме реаниматори. Вотът на недоверие няма да доведе до нищо полезно за България. БСП търси възможност за публичност", заяви лидерът на ПП "Воля" Веселин Марешки, предаде България Он Ер.

Според него в най-тежкия грабителски проект – този със закупуването на самолети, станало ясно, че опозицията и властта са тандем.

"Предложението на БСП за премахването на лятната ваканция на депутатите, докато не се решат проблемите на майките на деца с увреждания, е изключителен политически цинизъм. Те не си вършат работата, когато са в управлението и пречат на работата, когато са в опозиция", подчерта Марешки.

Лидерът на "Воля" отбеляза, че европредседателството ни е протекло добре, но темата му от самото начало е трябвало да бъде друга.

"Темата беше сбъркана. Животът в България е много по-важен. Не трябваше да бъде "Западни Балкани", а "Източна Европа". Предложението за затваряне на границите на Европа е наше предизборно предложение. Сега всички започнаха да го предлагат", поясни той.

Лайвнюз