Кутев: На България не ѝ върви с вицепремиерите

На България не ѝ върви с вицепремиерите. Очевидно Марияна Николова има по-конкурентни способности за Валери Симеонов, които аз не знам. Те не е наясно какво се изисква от нея. Изглежда уплашена и знае, че това място не е за нея. Това каза депутатът от БСП Антон Кутев при гостуването си в БТВ.

По думите му е безобразно това, което се прави в управлението. „Не беше тайна за никого, че този, който ще събори коалицията ще е Волен Сидеров. Това се случва винаги, когато наближат избори. Той винаги е бил по-умел в тези работи. Борисов си мисли, че ще компенсира негативите с даването на пари от бюджета, но това няма да се сработи“, обясни Кутев.

„Правителството ще падне преди да се оттегли Красимир Каракачанов. Недоволството в хората вече е факт, сега то търси къде да се изрази. Борисов от 10 години говори за магистралите и няма една свястна магистрала. Проблемите ще се задълбочават и това ще доведе до тежък крах на правителството“, прогнозира левият депутат.

Той отрече БСП да стои зад протестите. По думите му няма да е честно опозицията да се възползва от чуждото недоволство. „Въпреки това ще се опитаме да предвижим парламентарно всички искания на протестиращите“, увери опозиционният депутат.

Лайвнюз