Цветан Цветанов пак определя фалшивостта на новините

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов определи като фалшива новина изказването на лидера на БСП Корнелия Нинова за отказ да й бъде предоставена зала за среща с кметовете на малките населени места във Видин. Цветанов допълни, че очаква и в бъдеще да възникват подобни въпроси, предаде БТА.

"Това е пореден опит, за тиражиране или на лъжи, или фалшиви новини, с които смятате, че ще си повишите политическия рейтинг", посочи Цветанов.

Той обясни, че срещата на Нинова се провежда в момента в сградата на общинската Симфониета.

"Разрешението за ползването на залата е издадено от директора на Симфониетата, който е служител на общината. Залата е платена с фактура на общинския съвет на БСП на стойност 100 лв.", довърши с обяснението към соцлидерката Цветанов.

Той опроверга и думите на Нинова, че имало изискване и към директорите на детските градини да подават документи в ДАНС и едва ли не да се превръщат в "доносници".

"Моля ви, когато говорите подобни неща, имайте предвид, че народните представители от БСП са участвали активно в законодателната дейност и приемането на всеки един закон", обърна се той към лидера на БСП.

Лайвнюз