Северин Красимиров: Виновен съм

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам. Това каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд, предаде БТА.

Набиха екип на телевизия България Он Ер

Екип на телевизия България Он Ер е бил нападнат по време на работа в столичния квартал "Княжево". Това е станало снощи, докато репортерът Сергей Тодоров и операторът Виктор Петров са отразявали случай на агресия към столичния адвокат Валентина Каменарска, случил се по-рано през вчерашния ден, предаде телевизията.

Германският съд решава дали да изпрати Северин Красимиров у нас

Върховният съд в Целе тази сутрин трябва да се произнесе дали ще бъде екстрадиран от Германия Северин Красимиров – главният заподозрян за убийството на журналистката Виктория Маринова, съобщи БТВ.

Изправят предполагаемия убиец на Виктория пред съда в Хановер

Задържаният предполагаем извършител на убийството на журналистката Виктория Маринова - Северин Красимиров, ще бъде изправен пред съд в германския град Хановер, предаде България Он Ер.

Три са основните версии за убийството в Русе

Три са основните версии, по които прокуратурата и полицията в Русе работят по убийството на 30-годишната журналистка и административна директорка на местната телевизия TVN Виктория Маринова, предаде Труд.