Пребитият Слави Ангелов: Един ден ще знам кой е!

Нямам отговор на въпроса кой и защо е организатор на нападението срещу мен. Независимо дали МВР и прокуратурата ще достигнат до тях, аз знам, че един ден ще знам тези отговори. Това каза Слави Ангелов за Нова.

Полицията: Без компромис за хората без маска!

Няма да има реверанс към хората, които излизат без маски или се намират на закрито без предпазното средство! Това заяви зам.-началникът на сектор "Охранителна полиция" към СДВР комисар Тони Тодоров пред БТВ.

ВАП сезира КЗК за фрапиращата разлика в цените на горива у нас и чужбина

Върховната административна прокуратура сезира Комисията за защита на конкуренцията за проверка на образуването на цените на течните горива при продажбата им на бензиностанциите на територията на страната, съобщиха от прокуратурата.

Нови нападения от стар психар в Борисовата градина. Полицията бездейства

Поредно нападение на наглия и опасен мъж, който заплашва с пистолет хора в Борисовата градина в София. Димитър Кисьов, председател на Комисията по планинско бягане, е изрисувал дърветата в парка с кървави кръстове, писа Нова.

Аптеки затварят нарочно. Оправдават се с МВР

Има случаи на аптеки, които слагат бележки, че заради проверките (на МВР, бел. ред.) са ангажирани и няма да работят. Това според мен е вид спекула в тази ситуация, защото проверките не би следвало и не пречат на нормалното функциониране на аптеките. Това каза вътрешният министър Младен Маринов за БНР.