Татяна Дончева: Падне ли София, пада ГЕРБ! Ще подкрепя Манолова

Тези избори са с голям залог, в тях няма нищо местно и говоренето за кучета, котки, градинки и градски транспорт в столицата е неуместно, тъй като решенията на Столичната община много отдавна са подчинени на корупционните мераци на управляващите и цялата община е обрасла в тежки схеми. Това заяви лидерът на политическа партия "Движение 21" Татяна Дончева, предаде БТА.

4 щама грип ни дебнат през зимата

Четири щама грип вероятно ще ни атакуват през зимата. Става въпрос за щамовете "Бризбейн", "Канзас", "Колорадо" и "Пукет".Това каза д-р Гергана Николова от Българския лекарски съюз при гостуването си в БТВ.

БСП: Усещането за край предизвиква тревога в управляващите

Усещането за край предизвиква тревога в управляващите. Думите на Борисов, че очаква мръсна кампания описват неговите действия. Това заяви народният представител от ПГ на „БСП за България” Иван Иванов, предаде пресцентъра на партията.

КАТ издирва шофьорите, заснети в аварийна лента по празниците

След кошмарния трафик в неделния ден - солени глоби за всички джигити. Камерите на КАТ показаха шофьори, които се опитват да изпреварят километричните задръствания през аварийните ленти на магистралите, съобщи Нова. 

И Стара Загора остава без топла вода

Регионалната инспекция по околната среда и водите - Стара Загора издаде принудителна административна мярка за спиране на котли 1, 2, 3, 4, 5 и 6 на горивната инсталация за производство на топлинна енергия на ТЕЦ „Брикел“, гр. Гълъбово, съобщиха от Министерството на околната среда и водите.