Category: LiveNews | ОЩЕ

Тази вечер връчват наградите ,,Аскеер''

Най-старите театрални отличия у нас - наградите "Аскеер" ще бъдат връчени тази вечер в Театър "Българска армия". 29-тата церемония по награждаването на най-добрите актьори, режисьори и спектакли ще сблъска 90 постановки в борба за 10 отличия, предаде БНТ.

Category: LiveNews | ОЩЕ

Венеция взе на мушка проститутките и пияните туристи

Общинският съвет на Венеция предприе мерки за решаване на проблемите с проститутките и пияните хора по улиците и каналите на препълнения с туристи италиански град, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Category: LiveNews | ОЩЕ

Все повече българи избират Румъния за туризъм

Засилен интерес на българи към нови туристически дестинации в Румъния отчитат русенски агенции. Все повече туристи не само от Русе, но и от други краища на страната посещават северната ни съседка, пише БНТ.

Category: LiveNews | ОЩЕ

Фейсбук въвежда генерални промени в условията и услугите си

Фейсбук променя условията си и разяснява използването на потребителски данни след дискусии с европейските институции. Днес Европейската комисия и органите за защита на потребителите приветстваха актуализираните условия и услуги на социалната мрежа, предаде Евронюз, цитирана от БНТ.

Category: LiveNews | ОЩЕ

Ангелкова: Разработваме стратегия за балнео и СПА туризма

Разработва се продуктова стратегия за развитието на балнео и СПА туризма в България, коментира министърът на туризма Николина Ангелкова при откриването  на дискусионна кръгла маса "Туристически район "Родопи" - балнеология и екотуризъм" в с. Баните, предадоха от ведомството.

Category: LiveNews | ОЩЕ

Роумингът между 6 балкански държави поевтинява

Поевтинява роумингът между 6 държави в Западните Балкани по инициатива на българския еврокомисар Мария Габриел. Следващата стъпка е да отпадне изцяло, а крайната цел е да се премахне роумингът и между страните от Европейския съюз и Западните Балкани, предаде БНТ.