Горубляне на протест, блокират ,,Цариградско шосе''

Протест на жителите на "Горубляне" ще блокира булевард "Цариградско шосе" по-късно днес. Акцията ще се проведе на ключовото кръстовище на булеварда между улиците "Павел Косарев" и ул. "Димитър Пешев" между 16 и 19 ч., става известно от съобщение до медиите, предаде БТА.

Скандалите с общинските жилища в Хасково продължават

Скандалите с общинските жилища в Хасково продължават. През седмицата ви показахме как заместник-кмет живее в жилище за социално слаби. Оказа се обаче, че чиновник е продал друго общинско жилище, без никой от кметството да разбере, съобщи БТВ.

Фандъкова обеща по-големи заплати на шофьорите

Една от мерките срещу недостига на картите е повишението на заплатите на шофьорите и ватманите от Столичния градски транспорт с 10% от 1 април. Това обяви кметът на София Йорданка Фандъкова, предаде БНТ.

Държавата отказва да помогне в борбата с комарите по поречието на Дунав

С наближаването на пролетта хората, които живеят близо до река Дунав са силно притеснени, заради популацията на комарите, защото се страхуват от разпространението на инфекции като западнонилската треска, предаде БНТ.

След поредицата инциденти на Графа, махат безумните ограничители

Търсят нов вариант за обезопасяване на движението скандално-известната улица „Граф Игнатиев” в София. Познатите вече като „перки на акули” каменни блокове ще бъдат премахнати, защото предизвикаха поредица инциденти и наранявания. Това е обявил кметът на София Фандъкова, според БГНЕС.

Живущи на ,,Графа'': Не ремонт, а безобразие!!!

Ремонтът на столичната улица "Граф Игнатиев" не спира да дава поводи на гражданите за оплаквания. Първо бяха ограничителите по трасетата на трамваите, които разбуниха духовете. После криво наредените плочки, стърчащи кабели и тръби, съобщи България Он Ер.