Валентин Ревански: Аз съм кандидатът на гражданите!

Аз съм кандидатът на гражданите. Не съм партиен кандидат, никога не съм имал партийна принадлежност, но споделям самата идея за пряка демокрация. че властта трябва да се споделя с гражданите. Това заяви новият кмет на Ямбол Валентин Ревански от "Пряка демокрация", предаде БНТ.

"Абсолютно всички общински съветници ги познавам, ние сме малък град и съм убеден, че те ще работят в интерес на града", коментира Валентин Ревански.

"Валентин Ревански има предимството, че през цялото време беше обявяван за независим, независимо че е кандидат на "Пряка демокрация", което гали ушите по принцип на хората в България и на нашите съграждани. Те изявиха едно отношение към системните партии, с което аз не съм абсолютно съгласна, защото именно системните партии е ясно каква политика ще правят, каква програма имат и каква отговорност носят", коментира Катя Георгиева от БСП.

"За съжаление, аз в тази кампания не разбрах каква е програмата на г-н Ревански, но уважавам постигнатия резултат, уважавам доверието, което той получи и се надявам гражданите да са удовлетворени от избора, който направиха", добави тя.

Лайвнюз