Левски победи с 4:1, Хубчев недоволен

Треньорът на Левски Петър Хубчев не бе доволен от представянето на своя отбор, въпреки разгромната победа с 4:1 над Дунав в Русе, отбеляза Топспорт. 

"Само резултатът е впечатляващ. Не знам дали не ставаме все по-взискателни, но мисля, че не играхме много добре. Не е лошо да си взискателен, то не е лошо да не играят добре и да побеждаваме, но видяхме слабости. Аз намирам за добре, че правим положения, но вкарахме четири и пропуснахме още толкова. Трябва да вдигаме нивото. 

Ще се оплача отново - трябват ни хора. Всичко се случва в движение и трансферите също, а досега ги няма. Трябват ни хора. Ще влязат 2-3 юноши и пак ще вдигаме лозунги.

Как няма да се ядоса човек, когато "ние си върнахме гол", а не Дунав да ни вкара. Лесно е да говорим заучени фрази, но направихме елементарна грешка за гола им. Добре е, че реагирахме и играхме до последните минути.

Има шанс Дени Алар да играе в четвъртък. Ако с приказки мога да ги мотивирам за мача, ще успея, но 2:0 е коварен резултат. Ще се опитаме да държим отбора мотивиран, разчитаме на играчите и да не подценяваме нито една ситуация", заяви Хубчев.

Лайвнюз