Лечков: Съдиите да си изключват телефоните и никой няма да ги притиска!

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков сподели мнението си за съдиите в българския футбол. Според него, трябва да сме доволни като цяло от съдийството у нас.

"След първия кръг мисля, че би следвало да бъдем доволни от съдиите. Не може всичко да е перфектно, но искам критиката да бъде градивна. Ако искаме да имаме футбол, всички трябва да милеем за него'', каза Лечков. 

,,Надграждаме след срещата с премиера, която се проведе наскоро. Трябва да бъдем точни, да гледаме в една посока. Аз обичам да разведрявам обстановката. Лесно е - предлагам съдиите да си скрият телефоните си два дни преди мача и никой няма да ги притеснява и притиска'', допълни той.

Само се говори за притискане, това не е сериозно. Знаете абсолютно всички много добре по какъв начин се притиска, как се заплашват. 

Не съм чул нито един съдия да е подкупен. Все едно, че става въпрос за вас, по-добре изключете камерите. Вие не сте ли били заплашвани? Нали сте били заплашвани? Нека оставим създаденият ред да си функционира по съответния начин.

Лайвнюз