Разкриха стратегията на Джошуа за мача с Пулев

Джошуа ще има много по-директен и агресивен подход срещу Пулев, в сравнение с показаното срещу Анди Руис. Тогава британецът показа отлична игра с крака и движение по ринга, надигра опонента си без да търси нокаут.

,,Оковите падат" за срещата с Пулев. Това ще е далеч по-унищожителен подход, каза Еди Хърн.

Изпратих на Ей Джей интервюто на Боб Аръм в Америка, в което той каза, че след 20 юни няма да има Антъни Джошуа. Пулев щял да го приключи, да го нокаутира... Смятам, че на Ей Джей по-голяма мотивация няма да му трябва. Огънят вече гори в него... Убеден съм, че ще видите едно от най-добрите представяния изобщо на Джошуа, призна мениджърът.

Нито капка подценяване и нарушаване на концентрацията. Не искаме да бъде повлиян и да допусне загуба на фокуса върху мача, както стана в първия бой с Руис. Антъни трябва да си е такъв, какъвто е - безмилостен, целеустремен и гладен за победата.

Нито една седмица не е минала от последния му бой през декември, в която да не е в залата и да не тренира. Не си даде никаква почивка. Напълно концентриран е. Мачът с Пулев е нашата цел за момента, не мислим за бой с Фюри след това, просто всяко нещо по реда си.

Лайвнюз