Кишишев: Мястото на Петрович не е в ЦСКА

Радостин Кишишев коментира ситуацията в ЦСКА преди края на този сезон. Той сподели, че при "армейците" нямат шампионски манталитет, предаде Диема.

Оказа се, че няма шампионски манталитет в ЦСКА. Мачовете с Ботев (Пловдив) не успяха да ги вземат, което щеше да им гарантира повече от финал и участие в Европа, каза Кишишев.

Имат лидер в лицето на Гриша Ганчев, но колко треньори се смениха там? Не е това пътят и може би трябва да се радват, че са стигнали до последен мач, решаващ титлата у нас.

Не казвам, че в ЦСКА има лоши футболисти. В индивидуални аспекти има такива, че ЦСКА доминира, но отборно не, допълни бившият национал.

Не познавам Люпко Петрович, но съм чувал много. Смятам, че това е човек, който трябва да се пенсионира. Не мисля, че той е човекът, който трябва да работи в ЦСКА. Всеки трябва да знае кога трябва да помага и кога да спре. Аз не знам там кой е треньорът, та не му знам точната роля, каза Кишишев.

Много бързо се искат резултати в България от шефовете. При положение, че Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев са отдавна във футбола, то не им приляга да сменят треньори през два месеца. За да вземеш треньор, първо трябва да си го преценил. Нужно е да му дадеш между две и три години. Не може да се създаде иначе нещо.

Ако ги питаме как са създали техните империи в бизнеса, не е било за два месеца. Така не се дава спокойствие на треньорите да работят спокойно. Във футбола не може само да биеш, но не мисля, че е правилно това действие", завърши Кишишев.

Лайвнюз