Три дни ще мият Околовръстното на София

Ограничава движението по част от Софийския околовръстен път през три от следващите дни заради измиване на пътните платна. По този начин ще се затрудни още повече движението по блокирания път.

От 23.00 часа на 14 август до 5.00 часа на 15 август се забранява влизането на превозни средства по централното северно и южно пътно платно на Софийски Околовръстен път в участъка от бул."Александър Малинов" до бензиностанция ЕКО. Движението ще се извършва в локалните пътни платна в същия участък.

От 23.00 часа на 15 август до 5.00 часа на 16 август се забранява влизането на превозни средства по централното северно пътно платно на Околовръстен път в участъка от бензиностанция ЕКО до бул. "България". Движението ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

От 23.00 часа на 16 август до 5.00 часа на 17 август се забранява влизането на превозни средства по централното южно пътно платно на Околовръстен път участъка от бул. "България" до бензиностанция ЕКО. Движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в същия участък, предаде Софийска община.

Лайвнюз