ЦСКА с мерак за алжирски халф

ЦСКА иска шесто ново попълнение преди старта на сезона. Според източници, българският гранд се интересува от 21-годишният полузащитник Ахмед Кендуси, предаде Топспорт.

Халфът може да излезе много евтино на ЦСКА, пише местното издание "Ел Ватан". Играчите на ЕС Сетиф не са получавали пари от месеци, като вероятно клубът ще е принуден да приеме практически всяка оферта за тях.

Все пак и Кендуси, и останалите звезди на гранда, не са разтрогнали договорите си и не са свободни агенти. Поне не и към момента.

Дефанзивният халф е гледан през последните месеци преди спирането на сезона от скаути на испански клубове, като "Ел Ватан" пише за Валядолид и Леванте. Но интересът от ЦСКА е най-сериозен.

ЕС Сетиф стигна на ръба на фалита, въпреки че преди 6 години спечели Африканската Шампионска лига и традиционно произвежда и продава ключови играчи, които са гръбнак на националния тим.

Именно от ситуацията в клуба може да се възползва ЦСКА, ако се вярва на публикациите в страната.

Финалистът за Купата се подсили с вратаря Димитър Евтимов, защитникът Юрген Матей, халфовете Юнус Санкаре и Амос Юга, и крилото Жул Кейта.

Лайвнюз